magyar  |  english  |  kapcsolat

Virágkötészeti programok a Jubileumi Hortuson

 

Már hagyományosan kerül megrendezésre a Hortus Hungaricuson a VVVMSZE által szervezett verseny, melyen nem csak a szakképzési intézményekben tanulók hanem a látogató közönség is megmérettetheti magát. A rendezvény egyik legnépszerűbb és szemet gyönyörködtető eleme lesz 2014. szeptember 19-21 között újra Szigetszentmiklóson megrendezésre kerülő verseny.

 

 

 

 

IV. NEMZETKÖZI ENTERIŐR VERSENY
Egy 10m²-es lakótér vagy kültéri részlet berendezése kialakítása bútorokkal, kiegészítőkkel és virágkötészeti alkotásokkal. Célja, hogy megmutassuk a látogatóknak, milyen sokrétű a szakmánk és hogyan lehet ötletekkel, avagy szakember segítségével még szebbé tenni otthonunkat. Az enteriőröknek tartalmaznia kell minimum egy virágszőnyeget, növény összeültetést, fali-díszt, vázadíszt.Technikai megkötés nincs.

Enteriőr Verseny kiírása letölthető itt:

Enteriőr Verseny jelentkezési lap:

 IX. HORTUS HUNGARICUS VIRÁGKÖTÉSZETI VERSENY

Legszebb Őszi csokor

„Ezer színű ősz”

A csokrokat a versenyzők készen hozhatják. Vázáról, tartóedényről és a megfelelő vízutánpótlásról a versenyző gondoskodik. Nincs méretbeli megkötés, de csak és kizárólag saját száron, kézben kötött csokor készíthető! A csokornak utalni kell a verseny kiírásra!

"Legszebb Őszi csokor" verseny kiírása letölthető itt:

"Legszebb Őszi csokor" verseny jelentkezési lap:

 

Rendező
 
Flora Hungaria
 

 

 

 

 
 
 Társrendező

Médiapartner

 
 Partnereink