magyar  |  english  |  kapcsolat

 


Hortus Hungaricus 2017-ben elmarad!

Tisztelt Kiállítóink! Tisztelt Látogatóink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Hortus Hungaricus Nemzetközi Kertészeti Kiállítás és Vásár a 2017-es évben nem kerül megrendezésre.


 

II. Jövő Kertépítő Mestereinek versenye

Magyar Kertészeti Szakképző Intézmények Szövetsége és a Flora Hungaria Kft. szervezésében

A FLORA HUNGARIA KFT., 2012. – ben első alkalommal, de hagyományteremtő szándékkal szervezte meg a JÖVŐ KERTÉPÍTŐ MESTEREINEK bemutatkozását, a Hortus Hungaricus Kertészeti Szakkiállítás és Vásár helyszínén.

A verseny célja, hogy a kerttervező és kertépítő fiatalok megmutassák tudásukat, elképzeléseiket mind a szakma, mind a 15.000 látogató számára, és ezzel lehetőséget teremtsünk jövőjük építésére, közelebb hozva számukra a megrendelőket, vállalkozókat.

 A JÖVŐ KERTÉPÍTŐ MESTEREI bemutatkozás 2014. évi témája:

„ Előkertek- több szinten”

A versenyre közép és felsőoktatási intézmények tanulói (2013 – 2014. évben végzettek is) jelentkezhetnek maximum 5 fős csapatokkal.

NEVEZÉSI DÍJ nincs

A versenyben való részvételhez az eszközöket biztosítjuk!

A verseny díjazása számtalan tárgy nyeremény melyet későbbi munkáitok során használni tudtok, de a legnagyobb nyeremény a szakmai elismerés és kapcsolat melyre itt tehettek szert.

Szedd össze a csapatot (maximum 5 fő), álmodjatok egy kertet, és valósítsátok meg nálunk a Hortus Hungaricus Kertészeti Szakkiállításon és Vásáron!

Versenykiírás letöltése >>

Jelentkezési lap letöltése >>

 

.

Rendező
 
Flora Hungaria
 

 

 

 

 
 
 Társrendező

Médiapartner

 
 Partnereink